BANGS Økologisk Ingefærshot

LANGE TRADISJONER

Det hele begynte i 1878, da Christian Wad Bang grunnla virksomheden BANGS Marmelade på Nørrebro i København, hvor han utviklet smakfulle marmelader. Virksomheden vokste og 100 år senere, på 1980-tallet, var det barnebarnet Bent Wad Bang som sto for produksjonen av de råsyltede marmeladene, alltid etter virksomhetens egne oppskrifter og alltid med et høyt innhold av frukt.

Da fabrikant Ulrik Lehmann overtok i år 2000 gikk man i gang med en nennsom modernisering, og BANGS har siden utviklet en rekke nye og spennende smaksvarianter. Etter en tid ble Ulrik rammet av gikt, og det var i den forbindelse at hans interesse for ingefær vokste.

INGEFÆR FOR HELSEN

I sitt kjøkken eksperimenterte han med oppskrifter på ingefærdrikke og -shots sammen med sin kone, og i 2014 bestemte BANGS seg for å lansere sin første ingefærdrikk med sitron og appelsin. Året etter, da sønnen Carl Gustav kom inn i virksomheten, ble BANGS ingefær-shot med eple, sitron og appelsin lansert. I dag har mange tatt både BANGS ingefærdrikk og BANGS økologiske ingefær-shot inn som en naturlig del av en sunn hverdag.

UTFORSK PRODUKTENE

Bangs, økologisk ingefær shot