*FASTPRIS FRAKT 69,- // GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 800,-"

Økologiske Flytende Urter

mars 27, 2020

Økologiske Flytende Urter

 

Du har helt sikkert kjøpt friske krydderurter i potte i butikken. Du har helt sikkert også lagt merke til hvor utrolig kort tid det tar før de visner. 3 dager i vinduskarmen på kjøkkenet, og så henger halve potten med koriander med gule, inntørkede blader fra en potte med knusktørr torvjord (for du har selvsagt glemt å vanne den etter taco-middagen på fredag). Vissen koriander og jord går i matavfallet, mens potten går i plastavfallet. Så gjentar ritualet seg neste gang du trenger ferske krydderurter i matlagingen.

De to danske gründerne i Plantemageren tenkte lenge på hva de kunne gjøre for å unngå dette svinnet av urter, jord og plast. Omsider kom ideen om økologiske Flytende Urter, et produkt med den friske smaken av krydderurter som kan brukes i matlaging eller ved spisebordet, men uten at urter, jord og plast går til spille. Flytende urter kommer i delikate, små glassflasker og trenger ikke å oppbevares kjølig, heller ikke etter åpning. Innholdet i en flaske Flytende Urter tilsvarer ca. tre potter friske urter, og det beste av alt: urtene har lang holdbarhet, hele 2 år.

Andre innlegg i Green Food blogg

Velkommen FUNGI Umami!
Velkommen FUNGI Umami!

mai 28, 2020

Vi er så glade for å kunne ønske velkommen norske Fungi Original, Fungi Sort Peppersaus og Fungi Umami salt til Green Food familien!

Les mer

Økologiske ingefær-shots fra BANGS
Økologiske ingefær-shots fra BANGS

mars 26, 2020

Vi er stolte av å introdusere vårt nyeste tilskudd i Green Food-familien: økologiske ingefær-shots fra Bangs. Ingefærens helsefremmende egenskaper er etterhvert godt kjent, og de siste årene ...

Les mer

Justea - Rettferdig te
Justea - Rettferdig te

mars 25, 2020

Tea Captain i Justea, Paul Bain, forteller i denne videoen om lilla te og litt om hvorfor Justea er et annerledes te-merke. Justea kjøper te direkte fra småskala tebønder i Kenya, ingentin...

Les mer