Du har helt sikkert kjøpt friske krydderurter i potte i butikken. Du har helt sikkert også lagt merke til hvor utrolig kort tid det tar før de visner. 3 dager i vinduskarmen på kjøkkenet, og så henger halve potten med koriander med gule, inntørkede blader fra en potte med knusktørr torvjord (for du har selvsagt glemt å vanne den etter taco-middagen på fredag). Vissen koriander og jord går i matavfallet, mens potten går i plastavfallet. Så gjentar ritualet seg neste gang du trenger ferske krydderurter i matlagingen.
De to danske gründerne i Plantemageren tenkte lenge på hva de kunne gjøre for å unngå dette svinnet av urter, jord og plast. Omsider kom ideen om økologiske Flytende Urter, et produkt med den friske smaken av krydderurter som kan brukes i matlaging eller ved spisebordet, men uten at urter, jord og plast går til spille. Flytende urter kommer i delikate, små glassflasker og trenger ikke å oppbevares kjølig, heller ikke etter åpning. Innholdet i en flaske Flytende Urter tilsvarer ca. tre potter friske urter, og det beste av alt: urtene har lang holdbarhet, hele 2 år.
Vi er så glade for å kunne ønske velkommen norske Fungi Original, Fungi Sort Peppersaus og Fungi Umami salt til Green Food familien!