Økologiske ingefær-shots fra BANGS

August 19, 2018

Økologiske ingefær-shots fra BANGS

Vi er stolte av å introdusere vårt nyeste tilskudd i Green Food-familien: økologiske ingefær-shots fra Bangs. Ingefærens helsefremmende egenskaper er etterhvert godt kjent, og de siste årene har det blitt vanlig med forskjellige typer ingefær-shots i butikken. Økologiske ingefær-shots har det ikke vært like lett å få tak i ... før nå. Danske Bangs har utviklet 4 forfriskende og potente shot-varianter som oppkvikker og gir energi, enten du er på farta eller ønsker en god start på dagen: 

  • Ingefær – eple – appelsin – sitron
  • Ingefær – eple – solbær
  • Ingefær – appelsin – gulrot
  • Ingefær – eple – rødbete

Ingefær-shots fra Bangs har en fyldig konsistens en frisk ettersmak. Drikkene inneholder 100% ren juice; det ingen tilsetningsstoffer og null tilsatt sukker. Kan oppbevares i romtemperatur (men nytes best kald), og har en holdbarhet på 12 måneder. Velg mellom flasker i 60ml eller 300ml.

Also in Green Food

Økologisk Frysetørket Frukt
Økologisk Frysetørket Frukt

September 11, 2019

Endelig kan vi stolt introdusere økologisk frysetørket frukt fra Adya! Proppfulle av næring, full av naturlig sødme og helt uten noen form for tilsetning kan frystørket ananas, mango, banan, jackfrukt eller kokosnøtt nytes som snacks, i yoghurten eller frokostblandingen, i bakverk eller i smoothie.

Les mer

Justea - Rettferdig te
Justea - Rettferdig te

November 01, 2018

Tea Captain i Justea, Paul Bain, forteller i denne videoen om lilla te og litt om hvorfor Justea er et annerledes te-merke. Justea kjøper te direkte fra småskala tebønder i Kenya, ingenting går gjennom mellommenn eller te-auksjoner. Dermed sikres en bærekraftig, etisk handel som skaper arbeidsplasser på landsbygda i Kenya. 

Les mer

Økologiske Flytende Urter
Økologiske Flytende Urter

August 19, 2018

Du har helt sikkert kjøpt friske krydderurter i potte i butikken. Du har helt sikkert også lagt merke til hvor utrolig kort tid det tar før de visner. Green Food lanserer nå Flytende Urter, et alternativ til friske krydderurter. 

Les mer