*FASTPRIS FRAKT 69,- // GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 800,-"

Økologiske ingefær-shots fra BANGS

March 26, 2020

Økologiske ingefær-shots fra BANGS

Vi er stolte av å introdusere vårt nyeste tilskudd i Green Food-familien: økologiske ingefær-shots fra Bangs. Ingefærens helsefremmende egenskaper er etterhvert godt kjent, og de siste årene har det blitt vanlig med forskjellige typer ingefær-shots i butikken. Økologiske ingefær-shots har det ikke vært like lett å få tak i ... før nå. Danske Bangs har utviklet 4 forfriskende og potente shot-varianter som oppkvikker og gir energi, enten du er på farta eller ønsker en god start på dagen: 

  • Ingefær – eple – appelsin – sitron
  • Ingefær – eple – solbær
  • Ingefær – appelsin – gulrot

Ingefær-shots fra Bangs har en fyldig konsistens en frisk ettersmak. Drikkene inneholder 100% ren juice; det ingen tilsetningsstoffer og null tilsatt sukker. Kan oppbevares i romtemperatur (men nytes best kald), og har en holdbarhet på 12 måneder. Velg mellom flasker i 60ml eller 300ml.

Andre innlegg i Green Food blogg

Velkommen FUNGI Umami!
Velkommen FUNGI Umami!

May 28, 2020

Vi er så glade for å kunne ønske velkommen norske Fungi Original, Fungi Sort Peppersaus og Fungi Umami salt til Green Food familien!

Les mer

Økologiske Flytende Urter
Økologiske Flytende Urter

March 27, 2020

Du har helt sikkert kjøpt friske krydderurter i potte i butikken. Du har helt sikkert også lagt merke til hvor utrolig kort tid det tar før de visner. Green Food lanserer nå Flytende Urter, e...

Les mer

Justea - Rettferdig te
Justea - Rettferdig te

March 25, 2020

Tea Captain i Justea, Paul Bain, forteller i denne videoen om lilla te og litt om hvorfor Justea er et annerledes te-merke. Justea kjøper te direkte fra småskala tebønder i Kenya, ingentin...

Les mer