Økologiske Flytende Urter

August 19, 2018

Økologiske Flytende Urter

 

Du har helt sikkert kjøpt friske krydderurter i potte i butikken. Du har helt sikkert også lagt merke til hvor utrolig kort tid det tar før de visner. 3 dager i vinduskarmen på kjøkkenet, og så henger halve potten med koriander med gule, inntørkede blader fra en potte med knusktørr torvjord (for du har selvsagt glemt å vanne den etter taco-middagen på fredag). Vissen koriander og jord går i matavfallet, mens potten går i plastavfallet. Så gjentar ritualet seg neste gang du trenger ferske krydderurter i matlagingen.

De to danske gründerne i Plantemageren tenkte lenge på hva de kunne gjøre for å unngå dette svinnet av urter, jord og plast. Omsider kom ideen om økologiske Flytende Urter, et produkt med den friske smaken av krydderurter som kan brukes i matlaging eller ved spisebordet, men uten at urter, jord og plast går til spille. Flytende urter kommer i delikate, små glassflasker og trenger ikke å oppbevares kjølig, heller ikke etter åpning. Innholdet i en flaske Flytende Urter tilsvarer ca. tre potter friske urter, og det beste av alt: urtene har lang holdbarhet, hele 2 år.

Also in Green Food

Økologisk Frysetørket Frukt
Økologisk Frysetørket Frukt

September 11, 2019

Endelig kan vi stolt introdusere økologisk frysetørket frukt fra Adya! Proppfulle av næring, full av naturlig sødme og helt uten noen form for tilsetning kan frystørket ananas, mango, banan, jackfrukt eller kokosnøtt nytes som snacks, i yoghurten eller frokostblandingen, i bakverk eller i smoothie.

Les mer

Justea - Rettferdig te
Justea - Rettferdig te

November 01, 2018

Tea Captain i Justea, Paul Bain, forteller i denne videoen om lilla te og litt om hvorfor Justea er et annerledes te-merke. Justea kjøper te direkte fra småskala tebønder i Kenya, ingenting går gjennom mellommenn eller te-auksjoner. Dermed sikres en bærekraftig, etisk handel som skaper arbeidsplasser på landsbygda i Kenya. 

Les mer

Økologiske ingefær-shots fra BANGS
Økologiske ingefær-shots fra BANGS

August 19, 2018

Vi er stolte av å introdusere vårt nyeste tilskudd i Green Food-familien: økologiske ingefær-shots fra Bangs. Ingefærens helsefremmende egenskaper er etterhvert godt kjent, og de siste årene har det blitt vanlig med forskjellige typer ingefær-shots i butikken. Økologiske ingefær-shots har det ikke vært like lett å få tak i ... før nå.

Les mer