Økologisk Frysetørket Frukt

September 11, 2019

Økologisk Frysetørket Frukt

Endelig kan vi stolt introdusere økologisk frysetørket frukt fra Adya! Proppfulle av næring, full av naturlig sødme og helt uten noen form for tilsetning kan frystørket ananas, mango, banan, jackfrukt eller kokosnøtt nytes som snacks, i yoghurten eller frokostblandingen, i bakverk eller i smoothie.

Ved frysetørking bevares fruktens form og struktur så og si uforandret fra fersk tilstand. Frukten beholder mer av sin opprinnelige næring, smak og aroma enn ved annen type tørking, og tar i tillegg opp vann igjen bedre. Frysetørking er med andre ord en meget god konserveringsmetode for å ta vare på mest mulig av fruktens utsøkte kvaliteter.

Vi liker Adyas filosofi og verdier; de samarbeider kun med småskala bønder og bidrar gjennom sin tilknytning til Wayanad Social Service Society i Kerala i India til mer rettferdig handel og større økologisk og biologisk mangfold. 

Also in Green Food

Justea - Rettferdig te
Justea - Rettferdig te

November 01, 2018

Tea Captain i Justea, Paul Bain, forteller i denne videoen om lilla te og litt om hvorfor Justea er et annerledes te-merke. Justea kjøper te direkte fra småskala tebønder i Kenya, ingenting går gjennom mellommenn eller te-auksjoner. Dermed sikres en bærekraftig, etisk handel som skaper arbeidsplasser på landsbygda i Kenya. 

Les mer

Økologiske ingefær-shots fra BANGS
Økologiske ingefær-shots fra BANGS

August 19, 2018

Vi er stolte av å introdusere vårt nyeste tilskudd i Green Food-familien: økologiske ingefær-shots fra Bangs. Ingefærens helsefremmende egenskaper er etterhvert godt kjent, og de siste årene har det blitt vanlig med forskjellige typer ingefær-shots i butikken. Økologiske ingefær-shots har det ikke vært like lett å få tak i ... før nå.

Les mer

Økologiske Flytende Urter
Økologiske Flytende Urter

August 19, 2018

Du har helt sikkert kjøpt friske krydderurter i potte i butikken. Du har helt sikkert også lagt merke til hvor utrolig kort tid det tar før de visner. Green Food lanserer nå Flytende Urter, et alternativ til friske krydderurter. 

Les mer