Nyt Rettferdig Te i Påsken

Nyt Rettferdig Te i Påsken

Uten å gå på kompromiss med kvalitet og bærekraft produserer Justea utsøkt innovative blandinger med kenyansk te. Justea samarbeider kun med kenyanske småskala te-bønder, noe som bidrar til etterlengtede arbeidsplasser på landsbygda i Kenya. Gjennom sitt medlemskap i Fair Trade Federation sørger de for at bøndene i en svært presset bransje får gode lønninger og trygge arbeidsforhold. Med lekker innpakning og behagelige, rene smaker gjør teene fra Justea seg fortjent til sin egen plass i te-landskapet.  

Våre anbefalinger for påsken er:

Purple Rain

Smaksløkene dine vil fryde seg når de får en smak av Purple Rain. Nyt denne lette, tropiske blandingen av pasjonsfrukt, sitrongress og eple med en anelse hibiskus. 

Smaksnoter: lett og livlig - Tropisk frukt og hibiskus

Purple Mint

En kopp Purple Mint er oppfriskende og behagelig. Mynteblader er perfekt balansert med delikate roseblader og beroligende lilla te. 

Smaksnoter: Frisk og beroligende - Aromatisk mynte og rose

African Chai

Chai betyr egentlig bare te, men her til lands sier vi chai om krydret te. African Chai består av en unik bukett av kryddernellik, kanel, fennikel og roseblader. Denne er helt ulik en krydret indisk masala chai, så her må chai-entusiaster redefinere hvordan de drikker sin chai. Fungerer også fortreffelig om iste. 

Smaksnoter: Søt og krydret - Lakrisrot og nellik

Se hele utvalget fra Justea her!


Older Post Newer Post