Lilla te fra JusTea

Lilla te fra JusTea

Du har sikkert hørt om svart te, grønn te og hvit te, men har du hørt om lilla te? Hvis ikke er det ikke så rart. Lilla te er nyhet i te-verdenen. Og den er sunn. Veldig sunn. Lilla te har et høyt innhold av super-antioksidantene antocyaniner. Antocyaniner er kjent for å bidra til lavere kolesterol, sterkere immunforsvar og har en naturlig betennelsesdempende effekt. 

JusTea har med sin Purple Collection utviklet tre herlige blandinger med lilla te. Purple Rain smaker av tropisk frukt med et hint av hibiskus. I florale Purple Jasmine finner du den optimale balansen mellom te og blomst - en delikat te som bringer fram minner om solfylt, norsk sommereng. Purple Mint er frisk og aromatisk med sin blanding av mynteblader, behagelig lilla te og roseblader. 

Lilla te dyrkes i høylandet i Kenya hvor klima og solforhold bidrar til teens unike smak og næringsinnhold. JusTea samarbeider tett med småskala tebønder i Kenya for å forsikre seg om at de får rettferdig betalt i en bransje som er kjent for svært pressede priser for bonden. JusTeas fokus på bærekraft og etisk handel reflekteres i navnet deres. Opprinnelsen til teen reflekteres i designet på teboksene. I tillegg følger en håndskåret treskje med hver boks fra JusTea. Slik er du med og støtter arbeidere på landsbygda i Kenya når du kjøper te fra Justea. 


Newer Post