FAQ - Økologiske Flytende urter

FAQ - Økologiske Flytende urter

Det er noen spørsmål som går igjen for folk som ikke er kjent med de økologiske flytende urtene. Her har vi besvart de tre spørsmålene vi oftest blir stillt:

Hvordan bruker jeg Flytende Urter? Flytende urter kan brukes til nærmest all matlaging - gryteretter, marinader, kjøtt, grønnsaker og til og med baking. Ambisjonen er å erstatte vanlige, kjedelige tørkede urter med flytende urter for en bedre smak. De kan brukes både ved tilberedning eller som et krydder ved siden av salt og pepper!

Hvor mye Flytende Urter skal jeg bruke? Vi anbefaler ca. 2 ts per porsjon, men dette avhenger selvfølgelig av hva du lager. Det beste er derfor å smake deg frem! Ofte skal det mer til om du f.eks. bruker flytende urter i en gryte, enn om du drypper det direkte på maten til servering!

Hvordan er holdbarhetstiden på Flytende Urter? Noe av det beste med flytende urter er at holdbarheten forblir uendret selv om du åpner flasken! I stedet for å kjøpe friske urter til en matrett som du kun bruker noe av før det visner på benken, så vil flytende urter holde seg like friske både ved åpning og i flere måneder. Hvordan er dette mulig lurer du på? Jo, flytende urter er konservert med økoeddik - ikke noe mer hokus pokus enn det!

Se mer HER! 


Older Post Newer Post