5 tips til grillsesongen

5 tips til grillsesongen

5 tips til grillsesongen

 Her har vi samlet noen av våre favoritter til grillsesongen.

 

  • Tørrkrydring (rub): Fungi Umamisalt er en perfekt rub. Den kan brukes til alt av kjøtt, fisk og grønnsaker på grillen. Gni inn en rikelig mengde Fungi Umamisalt på kjøttet, fisken eller grønnsakene og grill til ønsket resultat. Hvis du ønsker å variere kan du blande Fungi Umamisalt med feks Sjøsaker Grillkrydder og Sjøsaker Flammehav (for en spicy variant) eller andre kryddere fra Sjøsaker. Prøv deg frem og lag din egen spesial-rub! Vi garanterer en umami-bombe!
  • Biff på grillen er alltid en sikkert hit. Her er tipset som tar biffen til nye høyder. Penlse biffen på hver side med Flytende Timian og Flytende Hvitløk 10-15 min før den skal på grillen. Ha deretter godt med salt og pepper. Grill biffen til ønsket kjernetemperatur.
  • Vi elsker chili-mayo og mener det er et essensielt tilbehør når det grilles. Aller best blir den når du lager den selv og kan smake til slik at du får akkurat den stryken som passer deg! Lag din egen majones eller kjøp en ferdigmajones du liker. Vi anbefaler å starte litt rolig med å ha i en t-skje eller to Flytende Chili Sterk og smake deg frem. Ønsker du mer punch og mer smak fortsetter du med litt Chili Ekstremt Sterk. Den er sterkere, men har også en mer fruktig og rik smak. Kombinasjonen av de to flytende chiliene gir deg en fantastisk chili-mayo! Skal du ha et ekstra kick kan du pynte med litt Sjøsaker Flammehav på toppen!
  • En skikkelig god salat hører alltid godt med når det grilles! Lag din favorittsalat og lag en superenkel dressing på følgende måte: Bland sammen en god olivenlje med litt sitronsaft, litt sennep, en t-skje eller to med Flytende Basilikum, en klype Taresalt og en klype pepper. Ha dressingen over salaten og bland godt. Til slutt kan du ha noen dråper Fungi Orginal eller Fungi Sort Peppersaus over salaten.

Older Post Newer Post